donderdag 10 februari 2011

Geboortekaartjes

Alles al geregeld? De babykamer, de naam van jullie kindje? In ieder geval wordt het maken van de geboortekaartjes een stuk leuker en makkelijker op Geboortekaartje.nl

Voor ieder wat wilsSommige mensen zullen het geweldig vinden om geboortekaartjes uit te kiezen of te maken. Anderen zullen het juist een heel gedoe vinden. Voor beide groepen is er nu een geweldige site, Geboortekaartje.nl! Op deze site zijn de mooiste geboortekaartjes in negen categorieën te vinden. De mensen die liever zelf een geboortekaartje ontwerpen komen op deze site ook ruimschoots aan hun trekken. Met de keuze uit de mooiste kaders, illustraties en achtergronden is het duidelijk dat zelf een geboortekaartje ontwerpen makkelijker dan ooit is.

Snel en simpel
Op Geboortekaartje.nl geldt: als je op werkdagen voor 15:00 je kaartjes bestelt, worden ze de volgende dag via TNT Post verzonden. Ook betalen is makkelijk met een Pay-Pal account. Tenslotte heb jij de keuze om de kaarten naar jouw huis te verzenden, of je adressenbestand te uploaden en ze direct naar jouw huis te verzenden.

Geboortekaartjes voor iedereen op Geboortekaartje.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten