dinsdag 26 april 2011

Babykaartjes tekst

De negen maanden zwanger zijn is voorbij en jullie baby’tje is geboren. Jullie zijn allebei dolgelukkig en willen iedereen laten weten dat jullie een kindje hebben gekregen. Op Geboortekaartje.nl kunnen jullie je eigen geboortekaartje ontwerpen en een eigen tekst erin zetten. Maar wat is een leuke babykaartjes tekst?

Het is natuurlijk mogelijk om de standaard babykaartjes tekst op je kaartje te plaatsen, maar het is veel leuker om een origineel gedichtje of liedje in je kaartje te zetten. Vaak kun je met hele simpele teksten je babykaartje al heel origineel maken. Om het helemaal leuk te maken kunnen jullie ook een foto van jullie kersverse gezinnetje of een foto van jullie zoon of dochter op de voorkant van de kaart zetten.

Op Geboortekaartje.nl kun je geboortekaartjes helemaal naar jullie eigen stijl en smaak maken. Daar bijpassend kun je bijvoorbeeld aan de binnenkant een versje zetten of een klein gedichtje. Voorbeelden hiervan zijn: ‘Eindelijk is het zover. Wij kunnen u laten horen dat er bij ons een dochter is geboren!’ of ‘Hij is nog bijna niets, zo klein en helemaal onwetend, maar toch zo groots en fijn, wat hij voor ons betekent.’

Wilt u nog meer voorbeelden van tekst op babykaartjes? Kijk dan op Geboortekaartje.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten