dinsdag 5 oktober 2010

Geboorte kaartjes

Een geboorte is een mooie gebeurtenis op zich. Door vóór de geboorte kaartjes te maken op Geboortekaartje.nl neem je een hoop stress weg. Op de website kan je terecht wanneer je wilt en kan je jouw concept opslaan om later verder te gaan.

Maak het geboortekaartje tijdens de zwangerschap
Door op Geboortekaartje.nl een kaartje te maken tijdens de geboorte, neem je een hoop gedoe weg. Je moet er niet aan denken dat je na de geboorte iedereen nog moet laten weten dat jullie kindje is geboren. Jullie willen natuurlijk lekker genieten van jullie kleine schat! Geboortekaartjes zijn zo gemaakt maar het kost wat meer tijd wanneer je lekker wilt puzzelen. Beide opties zijn mogelijk.

Ga er maar eens lekker voor zitten
Wanneer je wat meer tijd wilt steken in het maken van een geboorte kaartje om alle mogelijkheden eens rustig te bekijken, dan is dat mogelijk. Kies voor een leuke achtergrond uit een thema naar keuze. Klassiek, Hollands, stoere jongens of zoete lieve meisjes, alles is mogelijk. Daarna ga je aan de slag met figuurtjes, een kader en tekst. Ga er maar lekker voor zitten, want tijdens het zwangerschapsverlof mag dat wel.

Op Geboortekaartje.nl kan je nog vóór de geboorte kaartjes maken. Sla jouw concept op en ga later verder. Kijk ook eens op Allesvoorjebaby

Geen opmerkingen:

Een reactie posten