woensdag 13 oktober 2010

Babykaarten

Tijd voor poepluiers en gehuil maar vooral voor veel liefde en een trots gevoel. Jullie kindje is bijna geboren en dat moeten al jullie vrienden en familieleden weten. Babykaarten lenen zich daar uitstekend voor. Op Geboortekaartje.nl zet jij ze zelf in elkaar.

Babykaarten vertellen hun eigen verhaal
Babykaarten zijn niet alleen maar kaartjes om aan te geven dat de wereld een mensje rijker is. Er zit een heel verhaal achter. Je kan een boodschap op de kaart achterlaten die je over een paar jaar met veel plezier terug kan lezen. Het gewicht, de geboortedatum en de volledige naam van jullie kleine ondersteun je door een leuke achtergrond. Zonder figuurtjes en een kader is de kaart niet af dus je hebt nog wat dingen te doen.

Geen tijd meer? Geen probleem!
Maar treur niet! Ondanks de vele mogelijkheden zit er niet veel tijd in het maken van jouw babykaarten. Door de generator op Geboortekaartje.nl stap voor stap te doorlopen ben je zo klaar met de geboortekaartjes. Als je lekker rustig op je gemakje alle achtergronden en figuurtjes wilt bekijken dan is dat geen probleem. Geen tijd meer? Sla jouw creatie als concept op en ga later verder! Link jouw Geboortekaartje-account aan je e-mail en ook die optie is beschikbaar. Zie hieronder een voorbeeld.
Kijk ook eens hier http://kaarten.uwpagina.nl/

Babykaarten maak je op Geboortekaartje.nl. Als je veel tijd hebt en als je weinig tijd hebt, je kan altijd op de website terecht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten