woensdag 15 december 2010

Hippe geboortekaartjes

Onttrek je aan de massa. Loop niet met iedereen mee en ga eens voor hippe geboortekaartjes. Jullie kleine verdient de mooiste aankondiging die mogelijk is. De geboorte is nabij, de maak van geboortekaartjes ook. Geboortekaartje.nl... daar moet je zijn.

Het thema hip en trendy
Maar hoe maak je dan hippe geboortekaartjes? En in welk opzicht verschillen zij van “gewone” geboortekaartjes. Allereerst ga je naar Geboortekaartje.nl, de website voor het maken van allerlei geboortekaartjes. Er verschillende thema's te vinden, waaronder hip en trendy. Je vindt er achtergronden, figuurtjes en kaders om jullie kindje voor te stellen aan de wereld. Een foto van de kleine op het geboortekaartje doet het natuurlijk ook altijd goed.

Veel leuke mogelijkheden
Het grote verschil tussen hippe geboortekaartjes en de andere varianten zit hem in de mogelijkheden. Onder hip verstaat Geboortekaartje.nl modern en stoer maar ook grenzeloosheid. Je kan namelijk ook andere thema's betrekken  binnen jouw ontwerp. Misschien vind je het wel leuk om een vrolijk kader te combineren met een retro achtergrond en hippe en trendy figuurtjes.

Een hip vormgegeven tekstje
Het aankondigingen van jullie kleine gaat gepaard met een stukje tekst. Ook hier hebben de makers van Geboortekaartje.nl aan gedacht. Als je hippe geboortekaartjes hebt ontworpen, wil je ook een hip tekstje. Dan gaat het niet persé om de inhoud die hip moet zijn, maar meer om de vormgeving. Er zijn verschillende lettertypen die jou daarbij kunnen helpen. Ook verander je de kleur van de letters om de tekst goed te laten combineren met de rest van het kaartje.

Wat een mogelijkheden, hè? Hippe geboortekaartjes weerspiegelen jouw gedachten met betrekking tot jullie kleine. Kom snel langs op Geboortekaartje.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten