vrijdag 18 maart 2011

Mooie geboortekaartjes

Negen maanden vol spanning zijn voorbij gegaan en eindelijk is hij of zij er dan; jullie baby. Het is het meest bijzondere en het meest mooie moment van jullie leven. Natuurlijk willen jullie van de daken schreeuwen hoe mooi jullie kindje is. Maar een betere manier om jullie kindje voor te stellen aan de rest van de wereld is met een geboortekaartje.

Een passend geboortekaartje
Bij een geboortekaartje is het belangrijk dat het ontwerp bij jullie en jullie kindje past. Het is daarom lastig om een passend geboortekaartje in de winkel te vinden. Daarom biedt Geboortekaartje.nl jullie de kans zelf een geboortekaartje te ontwerpen zodat jullie zeker weten dat het kaartje bij jullie past.

Jullie eigen creatie
Op de site van Geboortekaartje.nl staan een aantal voorbeelden van mooie geboortekaartjes. Deze kunnen jullie gebruiken en bewerken totdat jullie helemaal tevreden zijn. Daarnaast kunnen jullie er ook voor kiezen om met een lege kaart te beginnen en deze helemaal naar jullie wens in te vullen. Jullie kunnen zelfs een foto van jullie mooie kindje op het geboortekaartje plaatsen.

Creƫer jullie geboortekaartje op Geboortekaartje.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten