vrijdag 11 maart 2011

Ontwerp geboortekaartjes

Na de geboorte van jullie kindje is het moment dan eindelijk aangebroken om jullie nieuwste aanwinst voor te stellen aan jullie familie, vrienden en kennissen. Dit doe je natuurlijk met een geboortekaartje. Het zou heel goed kunnen dat de geboortekaartjes in de winkels niet bij jullie passen. Daarom kan je nu zelf geboortekaartjes ontwerpen.

Helemaal passend
Om een geboortekaartje te vinden die helemaal past bij jullie is een moeilijke taak. Ontwerp geboortekaartjes daarom zelf. Op die manier weet je zeker dat het geboortekaartje bij je past.
Op Geboortekaartje.nl kan je bijvoorbeeld gebruik maken van voorbeeldkaarten. Deze kan je vervolgens bewerken met verschillende kaders, teksten, foto’s en figuren. Daarnaast kan je ook gebruik maken van een lege kaart. Op die manier wordt jouw kaart helemaal uniek.


Klaar in vier stappen
Een geboortekaartje ontwerpen op Geboortekaartje.nl is zo gedaan. Bij de eerste stap kies je een lege kaart of een voorbeeldkaart. Vervolgens maak je er je eigen, persoonlijke kaart van bij stap 2. Ben je helemaal tevreden? Dan kan je bij stap 3 een proefdruk of direct meerdere kaarten bestellen. Bij de laatste stap kan je makkelijk en veilig betalen met creditcard of IDEAL.

Jouw geboortekaartjes ontwerp je bij Geboortekaartje.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten